Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 34 Vote(s) - 4.79 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FIFA 16 ModdingWay Mod Official Thread - 28.0.4
Author Message
thefunksoul91 Offline
Banned

Posts: 98
Joined: Jan 2015
Thanks: 0
Given 10 thank(s) in 10 post(s)
Post: #721
RE: FIFA 16 ModdingWay Mod Official Thread - UPDATE 0.5.2 RELEASED
I mates. I play fifa with all maximum details at 60 fps locked. . But replay are in 30 fps. Is there mode to run cutscenes and replay to 60 fps? Thanks

I mates. I play fifa with all maximum details at 60 fps locked. . But replay are in 30 fps. Is there mode to run cutscenes and replay to 60 fps? Thanks
(This post was last modified: 10-11-2015 12:31 PM by thefunksoul91.)
10-11-2015 12:31 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
nisoley Offline
Registered

Posts: 197
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Thanks: 60
Given 68 thank(s) in 54 post(s)
Post: #722
RE: FIFA 16 ModdingWay Mod Official Thread - UPDATE 0.5.2 RELEASED
(10-11-2015 12:31 PM)thefunksoul91 Wrote:  I mates. I play fifa with all maximum details at 60 fps locked. . But replay are in 30 fps. Is there mode to run cutscenes and replay to 60 fps? Thanks

I mates. I play fifa with all maximum details at 60 fps locked. . But replay are in 30 fps. Is there mode to run cutscenes and replay to 60 fps? Thanks
This is normal. I don't think that there is a possibility to change that.
(This post was last modified: 10-11-2015 12:35 PM by nisoley.)
10-11-2015 12:34 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ariel Offline
Administrator
*******

Posts: 11,700
Joined: Oct 2009
Reputation: 193
Thanks: 2532
Given 15279 thank(s) in 4597 post(s)
Post: #723
RE: FIFA 16 ModdingWay Mod Official Thread - UPDATE 0.5.2 RELEASED
(10-11-2015 09:07 AM)Zoro Wrote:  Hello, it is sure a question repeated a thousand times, I started a career, if I wanted to put tournements game Mode and start a world cup tournament, the career will be corrupted?
No, it will not get corrupted if you return back to career tournaments and kee the same database.
10-11-2015 12:55 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
 Thanks given by: Dani-Y , Zoro
LiroNN10 Offline
Hapoel Beer Sheva

Posts: 330
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Thanks: 102
Given 62 thank(s) in 53 post(s)
Post: #724
RE: FIFA 16 ModdingWay Mod Official Thread - UPDATE 0.5.2 RELEASED
(10-10-2015 03:28 PM)LiroNN10 Wrote:  hi ariel, first of all i hope you get well soon and feel good
secondly did you add maccabi tel aviv's third kit? Link
can you answer please? @Ariel thanks in advance
10-11-2015 01:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
dany12 Offline
Registered

Posts: 48
Joined: Feb 2015
Reputation: 0
Thanks: 0
Given 3 thank(s) in 2 post(s)
Post: #725
Wink RE: FIFA 16 ModdingWay Mod Official Thread - UPDATE 0.5.2 RELEASED
Ariel excuse me as I enter and edit kit ? Thank you Huh
10-11-2015 01:25 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
havok Offline
Registered

Posts: 49
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Thanks: 58
Given 8 thank(s) in 7 post(s)
Post: #726
RE: FIFA 16 ModdingWay Mod Official Thread - UPDATE 0.5.2 RELEASED
(10-11-2015 12:31 PM)thefunksoul91 Wrote:  I mates. I play fifa with all maximum details at 60 fps locked. . But replay are in 30 fps. Is there mode to run cutscenes and replay to 60 fps? Thanks

I mates. I play fifa with all maximum details at 60 fps locked. . But replay are in 30 fps. Is there mode to run cutscenes and replay to 60 fps? Thanks
Try running the game with no limit on FPS.
10-11-2015 01:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
thefunksoul91 Offline
Banned

Posts: 98
Joined: Jan 2015
Thanks: 0
Given 10 thank(s) in 10 post(s)
Post: #727
RE: FIFA 16 ModdingWay Mod Official Thread - UPDATE 0.5.2 RELEASED
(10-11-2015 01:35 PM)havok Wrote:  
(10-11-2015 12:31 PM)thefunksoul91 Wrote:  I mates. I play fifa with all maximum details at 60 fps locked. . But replay are in 30 fps. Is there mode to run cutscenes and replay to 60 fps? Thanks

I mates. I play fifa with all maximum details at 60 fps locked. . But replay are in 30 fps. Is there mode to run cutscenes and replay to 60 fps? Thanks
Try running the game with no limit on FPS.


If i run with no limits, the game lag and i have hight temperature. I want 60 fps in game and in cutscenes and video. I set no limits and actived Vertycal sinc in Nvidia panel control but not work. Any idea?
10-11-2015 02:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ariel Offline
Administrator
*******

Posts: 11,700
Joined: Oct 2009
Reputation: 193
Thanks: 2532
Given 15279 thank(s) in 4597 post(s)
Post: #728
RE: FIFA 16 ModdingWay Mod Official Thread - UPDATE 0.5.2 RELEASED
Which are the boots you see in the catalog that are not present in MW Selector ?
Thanks
10-11-2015 02:55 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
 Thanks given by: Dani-Y
AcksonKid47 Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Oct 2015
Reputation: 0
Thanks: 0
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
Post: #729
RE: FIFA 16 ModdingWay Mod Official Thread - UPDATE 0.5.2 RELEASED
@Ariel congratulations for the beautiful work ever. I have a question / suggestion ... when a team goes up division to the premier League, for example, it remains with the logo of the Championship ... It would not be possible to change this to update the team logo according to the division he is the career mode? You managed to get the way of UCL on shirts, would this be possible? Hugs!
10-11-2015 03:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RASCAL Offline
Member
***

Posts: 70
Joined: Mar 2015
Reputation: 0
Thanks: 19
Given 11 thank(s) in 10 post(s)
Post: #730
RE: FIFA 16 ModdingWay Mod Official Thread - UPDATE 0.5.2 RELEASED
(10-11-2015 12:34 PM)nisoley Wrote:  
(10-11-2015 12:31 PM)thefunksoul91 Wrote:  I mates. I play fifa with all maximum details at 60 fps locked. . But replay are in 30 fps. Is there mode to run cutscenes and replay to 60 fps? Thanks

I mates. I play fifa with all maximum details at 60 fps locked. . But replay are in 30 fps. Is there mode to run cutscenes and replay to 60 fps? Thanks
This is normal. I don't think that there is a possibility to change that.
download nvidia inspector open fifa16 profile set vsync to force on. press apply. done.
10-11-2015 03:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


Return to TopReturn to Content