ModdingWay Forums
Pc no 3d grass - Printable Version

+- ModdingWay Forums (https://www.moddingway.com/forums)
+-- Forum: Previous Games (https://www.moddingway.com/forums/forum-135.html)
+--- Forum: FIFA (https://www.moddingway.com/forums/forum-245.html)
+---- Forum: FIFA 18 (https://www.moddingway.com/forums/forum-241.html)
+---- Thread: Pc no 3d grass (/thread-30317.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


RE: Pc no 3d grass - Aces_High - 10-03-2017

(10-03-2017, 01:00 PM)hazliv Wrote:
(10-03-2017, 12:42 PM)Aces_High Wrote: hi mate , i dont think anyone else had this problem ... i think it maybe the difference between the demo and the full game ...
Thanks man, I'm gonna try this solution with the full game once I can get my hands on it. Would be lovely if that doesn't happen with the full game! Thanks again


RE: Pc no 3d grass - Breka16 - 10-04-2017

@hazliv Thank you so much for fixing this issue but when I took a look at your initfs file I saw that a gpu like 960m which is my gpu is modified to medium instead of low and that fixed the 3d grass and thank you again for it but is there a way you can do to modify it to ultra ? cause that would be perfect Smile


RE: Pc no 3d grass - 312_ramos - 10-04-2017

@hazliv even for my Gpu the same problem...GTX 650 Ti . The quality is low in init fs win32 file. The game doesn't launch and it shows BEX64 error.... Please solve

even for my Gpu the same problem...GTX 650 Ti . The quality is low in init fs win32 file. The game doesn't launch and it shows BEX64 error.... Please solve


RE: Pc no 3d grass - hazliv - 10-04-2017

(10-04-2017, 03:40 AM)312_ramos Wrote: @hazliv even for my Gpu the same problem...GTX 650 Ti . The quality is low in init fs win32 file. The game doesn't launch and it shows BEX64 error.... Please solve

even for my Gpu the same problem...GTX 650 Ti . The quality is low in init fs win32 file. The game doesn't launch and it shows BEX64 error.... Please solve
those with BEX64 errors .... try this new bscypt

https://drive.google.com/open?id=0BxOi1ZfGMG2oMEw5VG50TzhzVEE

(10-04-2017, 02:29 AM)Breka16 Wrote: @hazliv Thank you so much for fixing this issue but when I took a look at your initfs file I saw that a gpu like 960m which is my gpu is modified to medium instead of low and that fixed the 3d grass and thank you again for it but is there a way you can do to modify it to ultra ? cause that would be perfect Smile
here u go sir............... https://drive.google.com/file/d/0BxOi1ZfGMG2oMjNGdVVId25MSHM/view?usp=sharing


RE: Pc no 3d grass - GalaxyMan2015 - 10-04-2017

Also u can just go to the Frosty github wiki and there is a link to the older bcrypt that works.


RE: Pc no 3d grass - LugasCr7 - 10-04-2017

Thanks @hazliv, work on my gpu r7 250x ultra


RE: Pc no 3d grass - Breka16 - 10-04-2017

(10-04-2017, 07:51 AM)hazliv Wrote:
(10-04-2017, 03:40 AM)312_ramos Wrote: @hazliv even for my Gpu the same problem...GTX 650 Ti . The quality is low in init fs win32 file. The game doesn't launch and it shows BEX64 error.... Please solve

even for my Gpu the same problem...GTX 650 Ti . The quality is low in init fs win32 file. The game doesn't launch and it shows BEX64 error.... Please solve
those with BEX64 errors .... try this new bscypt

https://drive.google.com/open?id=0BxOi1ZfGMG2oMEw5VG50TzhzVEE

(10-04-2017, 02:29 AM)Breka16 Wrote: @hazliv Thank you so much for fixing this issue but when I took a look at your initfs file I saw that a gpu like 960m which is my gpu is modified to medium instead of low and that fixed the 3d grass and thank you again for it but is there a way you can do to modify it to ultra ? cause that would be perfect Smile
here u go sir............... https://drive.google.com/file/d/0BxOi1ZfGMG2oMjNGdVVId25MSHM/view?usp=sharing
@hazliv I didnt notice that much of a difference from medium to ultra Big Grin but wow you are a genius I dont have enough words to thank you for your efforts keep up the good work bro Heart


RE: Pc no 3d grass - Placebo - 10-04-2017

Is there any difference between high and ultra? My card (AMD RX 480) is listed as high Smile


RE: Pc no 3d grass - 312_ramos - 10-04-2017

@hazliv thanks mate... i will try the new dll file and will let you know what happened,....

@hazliv It's great that you guys respond to players concerns... Big cheers for you all... Hats off to you guys...


RE: Pc no 3d grass - hazliv - 10-04-2017

(10-04-2017, 12:51 PM)Placebo Wrote: Is there any difference between high and ultra? My card (AMD RX 480) is listed as high Smile
not a lot ... its more lighting .... urs is below in ultra

https://drive.google.com/open?id=0BxOi1ZfGMG2oMjNGdVVId25MSHM

enjoy