Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kit Problem
Author Message
smertus Offline
Junior Member
**

Posts: 14
Joined: Jun 2015
Reputation: 0
Turkey
Thanks: 0
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
Post: #1
Kit Problem
I use database 8. I want to editing kits, squads etc. I will choose which files on CM14? I added kits but didnt see in game
06-15-2015 10:20 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
nachet8 Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Jun 2015
Reputation: 0
Espana
Thanks: 0
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
Post: #2
RE: Kit Problem
(06-15-2015 10:20 PM)smertus Wrote:  I use database 8. I want to editing kits, squads etc. I will choose which files on CM14? I added kits but didnt see in game
You can try to re-gen your FIFA with i68controller
06-16-2015 04:48 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Stoyanov_YNWA Offline
Registered

Posts: 16
Joined: Aug 2015
Reputation: 0
Bulgaria
Thanks: 3
Given 3 thank(s) in 3 post(s)
Post: #3
RE: Kit Problem
Same problem here. I've replaced the 14/15 Liverpool kits with the new ones, but nothing happens.
08-19-2015 03:42 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Aaryan Rahi Offline
Fifa Modder

Posts: 10
Joined: Jul 2016
Reputation: 0
India
Thanks: 1
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
Post: #4
RE: Kit Problem
You must copy all the files from the kits folder to the kitsns folder inside fifaxx main folder. everytime you make a new kit or copy paste. you have to do this copy paste thing

For my mods, patches and add one visit my website
website : www.fifamodders.com

To learn Modding and editing FIfA and PES and build a modding community. Join my newly created forum.
Forum : www.forums.fifamodders.com
12-03-2016 09:02 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Death GOD 7 Away
Dark LORD 7
**

Posts: 2
Joined: Oct 2016
Reputation: 0
Nepal
Thanks: 0
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
Post: #5
RE: Kit Problem
do you use cm and if you do then did u save the database? After editing kit?
06-19-2017 07:30 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


Return to TopReturn to Content